Retningslinjer for databeskyttelse

Beskyttelse av personopplysninger

Når du bruker dette nettstedet, oppgir du personopplysninger. Vi takker deg for din tillit, og vi vil gjerne gi deg detaljer om typen informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og dine rettigheter.

Behandling av personopplysninger

Selskapet som administrerer behandlingen af personopplysninger er Vitreflam. Du finner kontaktinformasjon i seksjonen for Brukervilkår.

CNIL-formaliteter

Vårt firma har utpekt en diskusjonspartner for "Informasjonsteknologi og friheter" med ansvar for din databeskyttelse. Dette er grunnen til at vi ikke har gitt noen "bruk av data" uttalelse til CNIL.

Datainnsamlings- og behandlingsformål

Personopplysninger som samles inn på nettstedet vårt, brukes til ordrebehandling og forretningsforhold (faktura, levering, kundeservice). Til dette formålet samler vi inn fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse.

Vi kan bruke personopplysningene dine til reklameformål innenfor de grensene som er fastsatt ved lov eller med ditt samtykke. Dataene dine kan også brukes til juridiske forpliktelser.

Mottaker av personopplysninger

Selskapet er den første mottakeren av dine personopplysninger for ordrebehandling og kundesupport. Andre parter kan være involvert som våre betalingstjenesteleverandører, leveringsselskaper eller forretningspartnere.

Hvis lovgivningen krever det, vil vi be om ditt samtykke, og du kan derfor velge å nekte overføring av personopplysninger på forhånd. 

Videre kan dataene dine kommuniseres til underleverandører for ordrehåndtering og statistiske undersøkelser som:

-        PayPal

-        PayLine

-        Postjet

-        Kurerselskap (La Poste, Colissimo, ...)

-        Markedsførings avdelinger

-        Trustpilot

-        Trustedshop

-        Google Analytics

Hver av dem overholder retningslinjene for data og beskytterpersonvernet til personopplysningene dine.

Dine rettigheter

Som en påminnelse har en ny person hvis personopplysninger samles inn rett til å få tilgang til, rette opp og nekte bruk av personopplysninger.

Du kan utøve denne rettigheten ved å kontakte oss. Fyll ut kontaktskjemaet.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres av nettleseren din.

Informasjonskapsler brukes til:

●      Oppføringer for handlekurver

●      Identifikasjon av førstegangsbesøk

De fleste informasjonskapsler brukes til tilrettelegging av nettsurfing og er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig.

Vi bruker også statistikk og informasjonskapsler for annonsering ved å bruke eksterne tjenester som Google Analytics.

Google Analytics er en analytisk tjeneste som tilbys av Google, Inc. som hjelper oss med å forstå bruken av dette nettstedet. Google Analytics gir informasjon om nettstedet (nettilgang (inkludert IP-adresse), og anonyme analyser av atferden din). Dataene kan sendes til Google som oppbevarer dem i en begrenset periode, inkludert på servere i USA. Google sier at selskapet overholder UE/USA- sine datapolicyavtaler.

Google kan sende data fra Google Analytics til andre parter hvis loven krever det eller sende dem til en underleverandør på vegne av Google. Google vil ikke knytte IP-adressen din til andre data google har.  Du kan nekte bruk av Google Analytics-informasjonskapsler ved å laste ned en bestemt modul i nettleseren din.

Unødvendige informasjonskapsler krever ditt uttrykkelige samtykke. Du kan godta eller nekte bruk av dine personlige data ved å angi tilkoblingsenheten din.

 https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Kommersiell markedsføring i mailen din

Hvis du ikke vil motta e-post lenger, kan du varsle oss når som helst ved å bruke kontaktskjemaet.

Juridisk merknad

Website : www.stekeovnsglass.com
Director : M. Fabien COSSE

Cosse & Co SARL
27 rue Gutenberg
Box n°2
ZA La Rafette
33 450 Saint-Loubès
FRANCE

SIRET : 799 133 491 00016
TVA : FR 89 799 133 491